Meteen naar de content

Dé specialist in scootmobiel accessoires

Gratis verzending

  Disclaimer

  DISCLAIMER

   

   

   

   

  Op het gebruik van deze website (www.scootmobielartikelen.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

   

   

   

   

   

  Gebruik van informatie


  Scootmobiel Artikelen
   streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Scootmobiel Artikelen niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

   

   

   

   

   

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Scootmobiel Artikelen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
  Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Scootmobiel Artikelen en de gebruiker van de website ontstaan.

   

   

   

   

   

  E-mail


  Scootmobiel Artikelen
   garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Scootmobiel Artikelen te corresponderen, accepteert u dit risico.

   

   

   

   

   

  Hyperlinks


  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Scootmobiel Artikelen heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Scootmobiel Artikelen aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

   

   

   

   

   

  Intellectuele eigendomsrechten


  Alle publicaties en uitingen van Scootmobiel Artikelen zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Scootmobiel Artikelen daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 

   

   

   

   

   

  Bezorging in 1 - 2 Werkdagen

  14 dagen zichttermijn

  Geen verzendkosten binnen Nederland